Logo GCB - taf_edited.png

Sprekers

Lammert Kamphuis

Lammert Kamphuis is een bekende filosoof, bestsellerauteur en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert sprak meerdere malen voor volle zalen op Lowlands, is hoofddocent bij The School of Life Amsterdam en huisfilosoof bij Koffietijd/5 uur Live op RTL 4.

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

Lammert Kamphuis

"Geluk in je werk."

Wat heb je nodig om ’s ochtends met plezier naar je werk te gaan? In de filosofie wordt hier al eeuwenlang over nagedacht. Tijdens deze inspiratiesessie neemt filosoof Lammert Kamphuis je mee langs enkele van de meest verfrissende ideeën over arbeid. Zo word je aan het denken gezet over je verwachtingen rondom werk en de vraag hoe je ontdekt waar je echt goed in bent. Ook word je uitgedaagd om meer te spelen in je werk en te bedenken of je in je huidige functie bijdraagt aan wat er volgens jou echt nodig is. Aan het eind van deze interactieve lezing heb je vanuit verrassende invalshoeken naar werk gekeken, ben je meer bewust van wat jij nodig hebt en ben je geïnspireerd om weer aan de slag te gaan.

Clinic Omdenken

Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws. De grondlegger van omdenken is Berthold Gunster, schrijver van onder meer ‘Ja-maar wat als alles lukt’ en ‘Huh?! – de techniek van het omdenken’.

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon