Logo GCB - taf_edited.png

Route

Ik kom met de auto
Houd er rekening mee dat het autoverkeer in het stadscentrum beperkt is en dat parkeren op straat zeer beperkt is. Let ook op de vele fietsers die zich mogelijk niet precies aan de verkeersregels houden. Je kunt jouw auto het beste parkeren in de parkeergarage Boterdiep aan de Bloemsingel 8. 

Ik kom met het openbaar vervoer

Reizen vanaf Groningen Centraal Station naar DOT Groningen (locatie symposium)
Vanaf Groningen Centraal Station kun je buslijn 3 nemen en uitstappen bij de halte 'W.Van Doeverenplein'. Vanaf het W. van Doeverenplein is het nog drie minuten lopen naar DOT. Ook is het mogelijk om met buslijn 5 te reizen. Stap dan uit bij de halte 'UMCG Noord'. Vanaf UMCG Noord is het vijf minuten lopen naar DOT.


Misschien vind je de website www.9292.nl erg handig voor het plannen van jouw reis. De planner combineert al het beschikbare openbaar vervoer – treinen en bussen om een optimale route te bieden. Het informeert je ook in realtime over de huidige vertragingen en verstoringen in het openbaar vervoer.

De looproute van DOT Groningen naar Forum Groningen

Het is ongeveer 10 minuten wandelen (900 meter). Indien je slecht ter been bent, kun je dit aangeven tijdens jouw registratie. Wij zullen dan contact met je opnemen!